ПРОДУКТИ:
2 яйца
2 кафени чашки кафява захар
2 кафени чашки олио или разтопено масло
1 бакпулвер
ванилия
брашно, колкото поеме за меко тесто
какао
На мен най-лесно ми е всичко да разделя на 2 и в отделни купи да си направя бялото и кафявото тесто.
Ако искате и вие пробвайте така, ако ли не смесете всичко и после разделете на две части.
Яйцата се разбиват на пухкав крем със захарта.
Добавят се ванилията, олиото, бакпулвера и брашно колкото поеме за меко тесто.
Щом имате вече 2 отделни теста - в едното се слага какао.
Оставят се в хладилника да стегнат малко, после се разточват на 2 правоъгълника, поставят се едно върху друго и се навива на руло.
Режат се филийки.
Пекат се 10 мин на вече загрята на 180 градуса фурна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар